קיום יחבי מין בזמן וסת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/11/2005 | 18:45 | מאת: p.t

שבוע שעבר קיימתי יחסי מין ביום הראשון של הוסת , האם זה בריא ? חשוב לי לציין כי מאז אני סובלת מגירודים .

08/11/2005 | 10:25 | מאת: שירה

בוקר טוב קיום יחסי מין בזמן מחזור אינם דבר בריא יותר או פחות מקיום יחסי מין בכל זמן אחר. אני מקווה שהקפדת על שימוש באמצעי מניעה היות וישנם מצבים (לא שכיחים אמנם אך עדיין קיימים) בהם ניתן להיכנס להריון גם בזמן מחזור חודשי. במידה ותחושת הגירוד ממשיכה, עליך לפנות לרופא כדי להיבדק ולקבל טיפול. יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו