בחירת אמצעי מניעה -דחוף!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/11/2005 | 12:31 | מאת: סקסית

אני אם חד הורית ולאחרונה יש לי בן זוג קבוע עם פעילות מינית ערה ביותר. בשל רקורד מר עם גלולות למניעת הריון אני נמנעת מלשוב וליטול אותן ואני נוטלת סיכון עצום ואיינני מוגנת כעת. רופא הנשים שלי המליץ לי על זריקה נוגדת מחזור ל-3 חודשים וטוען שאין במניעת ווסת אף לתקופה ארוכה ביותר כל השלכה בריאותית או נזק עתידני ולדבריו המחזור נגרם כתוצאה מביטוי פיזיולוגי ואנטומי בלבד של בקיעת הביצית מצוואר רירית הרחם והזריקה מונעת את היווצרות הבקיעה. אני חוששת מאד לבצע מהלך הרה גורל מעין זה ואבקש לדעת ולהשכיל בפרטים קונקרטים נוספים אודות הזריקה המדוברת, משמעותה לגבי הנסיבות, בטיחותה ונוחיותה למשתמש והשלכותיה לטווח הקרוב והרחוק. החשש שלי שאתקל קשיים בכניסה להריון בגינה- לכשאנשא בשנית ביום מן הימים. נא תשובותיכם במהירות האפשרית

06/11/2005 | 12:37 | מאת: שירה

שלום לך פורום זה אינו פורום גינקולוגיה, עליך להפנות את שאלותייך לפורום המתאים. לא הבנתי מדוע את מפקפקת בדבריו של רופא הנשים שלך. אם אינך סומכת עליו, זו בעיה בפני עצמה והייתי מציעה לך להחליף רופא נשים, שכן חשוב שתהיי מטופלת אצל רופא עליו את סומכת ושאין לך סיבה לחלוק על דעתו המקצועית. כהערת אגב - מניעת ביוץ, בין אם על ידי זריקה ובין אם על ידי נטילת גלולות למניעת הריון, אין בה כדי לגרום נזק טווח ארוך ולהשפיע על סיכוייך להיכנס להריון. הביוץ שלך יחזור להיות כסדרו (כמו לפני נטילת הגלולות/הזריקה) כאשר תפסיקי את השימוש באמצעי המניעה. ועוד הערת אגב - החיים שלנו גם ככה מלאים בסיכונים גדולים שאין לנו שליטה עליהם, לרוע המזל. את כותבת שאת נוטלת סיכון עצום בכך שאת מקיימת יחסי מין לא מוגנים. לא חבל ?? אלא אם כן, כמובן, את נהנית מלקיחת סיכונים עצומים. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו