ריח רע בואגינה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/11/2005 | 02:28 | מאת: שרמנטית

אני בחורה מאד נקייה והגיינית וסובלת לעיתים תכופות מריח רע בואגינה. מקלחות תכופות, קרמים וריחות ארומטים אינם מסייעים להפגת הריח הבסיסי ביחוד כאשר אני פעילה מינית בצורה קיצונית. האם יש תכשיר למנוע את הריח מלכתחילה או זריקה נוגדת ריח רע חריף מהואגינה?

06/11/2005 | 08:30 | מאת: שירה

שלום לשרמנטית לנרתיק יש ריח ייחודי וטבעי. הוא לא אמור להיות "ריח רע" אבל על טעם וריח כידוע, אין להתווכח. אם עברת בדיקה גינקולוגית ולא נמצא כל גורם רפואי לריח (פטריה, דלקת וכו') יש להניח שמדובר בריח טבעי של ההפרשות הנרתיקיות. פעילות מינית קיצונית (כדברייך) יכולה בהחלט להגביר את הריח ואף לשנות אותו, להפוך אותו לחריף יותר, בעיקר כאשר אין שימוש בקונדום ויש ערבוב של הזרע עם ההפרשות הנרתיקיות. אני לא מכירה דרך למנוע את הריח (והאמת שאישית אני גם לא לגמרי מבינה למה זה נחוץ). טוב שאת שומרת על הגיינה בריאה ומתקלחת לעתים תכופות, אבל אל תגזימי במקלחות וסיבון הנרתיק על מנת לא לפגום בפלורה הטבעית של האזור, שמגינה מפני פטריות חיידקים ושאר מזיקים. לא למרוח קרם גוף בתוך הנרתיק, כמובן, ובעיקר לא כזה המכיל בושם. את יכולה להיעזר בסבונים מיוחדים המיועדים לשטיפת הנרתיק. בהצלחה שירה

06/11/2005 | 11:51 | מאת: שרמנטית

על איזה סבונים מיוחדים המיועדים לשטיפת הנרתיק אשר מן הסתם הנם אנטי ספטיים ואנטי ביקטריאלים, את מליצה לי? הריח דוחה אותי ביותר וההפרשות הנרתיקיות אף הן אינן נעימות לי ואשמח לכל עצה אשר תפיג את הריח האקוטי מהנרתיק במיוחד בעת פעילות מינית ערה ללא קונדום. תודה רבה

22/11/2009 | 10:03 | מאת: יפה

התחלתי להשתמש בגלולות נגד הריון ואני צורכת אותן במשך שבועיים,לאחר שבן זוגי גומר ואלחר מכן ואני מנקה את איזור הואגינה מבפנים ומבחוץ יש מעט דם..וזה התחיל שבוע לאחר לקיחת הגלולה הראשונה.אשמח אם תוכלי לומר לי אם זה בגלל הגלולות או שזה משהו לא נורמאלי.. תודה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו