איחור במחזור ועוד

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/11/2005 | 12:05 | מאת: שמחה

שלום, אני כשנה אחרי לידה,ועד ליפני חודשיים בערך לא קיבלתי מחזור מכיוון שהנקתי.כרגע יש לי איחור של כמעט 20 יום, ביצעתי ליפני שבוע בדיקת הריון ואיני בהריון כמו כן בוצעו בדיקות דם כלליות ובהן כדוריות הדם הלבנות היו מעט נמוכות לדיברי הרופאה כנראה בשל וירוס ולכן יש לחזור שוב על בדיקה זאת, כמו כן ניבדקתי אצל גניקולוג, בדיקת צוואר הרחם, אולטרסאוונד וגינלי והכל תקין,מלבד פטריה קלה בנרתיק.עם זאת יש לי מעט כאבים בזמן קיום יחסי מין בנקודות מסוימות בפנים,מדיי פעם ישנם כאבי בטן בעיקר בטן תחתונה ובצידיה ועד ליפני שבוע הופיעו לי ריריות דם מעטות מידי פעם,כמו כן אינני יודעת אם יש קשר גניקולוגי אך תופעות נוספות הופיעו לי של קשיי נשימה ובעיקר כאבים בחזה(בוצעו בדיקות בהתאם-הכל תקין) והכל מלווה במעט חולשה ולפעמים במצב רוח ירוד. 1.אשמח לדעת אם אכן האיחור במחזור הינו דבר שכיח ואם ישנה אפשרות להכנס להריון בזמן זה והאם יתכן שפשוט עדיין לא היה לי ביוץ? 2.האם חלילה יכולה להיות חלילה אפשרות לכלמידיה? אודה לך מאוד על קבלת תשובה בהקדם האפשרי. כל-טוב.

03/11/2005 | 12:34 | מאת: שירה

שמחה שלום כפי שתוכלי לשים לב אם תקראי שנית את שאלתך, את מתפזרת על פני תריסר נושאים שונים, כל אחד מהם לבדו יכול לספק מענה על פני כמה עמודים... מלבד העובדה שרוב השאלות קשורות לתחום הגינקולוגיה וזהו אינו פורום גינקולוגיה, קחי בחשבון שפורום באינטרנט אינו יכול לספק תשובות לשאלות כה מורכבות. בעייתך המורכבת דורשת ייעוץ ובדיקה מקיפים של רופא הנשים שלך, רצוי רופא שמכיר אותך ואת ההיסטוריה הרפואית שלך ושאת מרגישה איתו בנוח הן מהבחינה המקצועית והן מהבחינה האישית. לגבי הכאבים בחזה/כדוריות הדם הלבנות או כל דבר אחר דומה - זה כבר תחום של רופא המשפחה שלך, וגם כאן אין אפשרות להשיב דרך האינטרנט. קבעי פגישה עם הרופא המטפל שלך. בהצלחה ושיהיה סופשבוע נהדר שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו