יחסי מין נדירים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/11/2005 | 21:55 | מאת: מתוסכלת

אנו בגיל ה 40, מכירים כ 20 שנה + 3 ילדים יש בינינו יחסים של הערכה, כבוד, אהבה, שיתוף, התחשבות, אכפתיות ומצבנו סה"כ מצוין. אני נראית טוב, לא רק לגילי ומקפידה על הגיזרה. יחד עם זאת - בעלי פשוט לא מעוניין. התדירות שלנו היא בערך פעם בחודש, ללא ספונטניות וכאילו "עושה לי טובה". אני מצדי דוקא מעוניינת. המצב נמשך שנים. זה נורמאלי?

03/11/2005 | 08:06 | מאת: רוני

ממש לא, יש ירידה במהלך השנים בגלל הזמינות וכד' מין הוא חלק ממערכת יחסים אישית קרובה יש צורך לערוך בדיקות רפואיות לבירור כדאי לבדוק אם יש בעיות בעבודה כלכלה וכד' היכולות להשפיע על החשק המיני כדאי מידי פעם להחליף אוווירה

03/11/2005 | 08:53 | מאת: שירה

בוקר אור מתוסכלת משמח לשמוע שמערכת היחסים ביניכם טובה וכוללת אהבה, שיתוף והתחשבות הדדיים - אבני היסוד של זוגיות מוצלחת. יחד עם זאת, מגע גופני והבעות אהבה גופניות הם חלק בלתי נפרד מתוך זוגיות, כל אחד מאיתנו רוצה להרגיש מושך ונחשק ובוודאי שאם את חשה שבעלך "עושה לך טובה" כאשר הוא שוכב איתך אחת לחודש - זה לא תורם לבטחונך העצמי ולתחושתך הכללית. טבעי שבמשך השנים תחול ירידה בדחף המיני, זה היה תמוה לו אחרי 20 שנות היכרות הייתם ממשיכים לקיים יחסי מין באותה תדירות כמו בעת היכרותכם לראשונה. אבל, כל מצב בו צד אחד במערכת הזוגית מעוניין בקיום יחסים, ואילו הצד השני לא מביע שום עניין (ו"עושה טובה" אחת לכמה זמן) אינו מצב בריא עבור הקשר ביניכם. לא ציינת מה קורה אם את מנסה ליזום מין בתדירות גבוהה יותר מאשר אחת לחודש. מה קורה אז ? האם הוא מסרב ? האם הוא "מסכים" ? אני מציעה לך כצעד ראשון לשוחח איתו על הנושא. את אומרת שהמצב נמשך שנים, כך שעל פניו לא נראה שמדובר בבעיות אישיות (עבודה, משפחה) שהוא עובר בזמן האחרון שעלולות לגרום לירידה ברצון למין, אבל יתכן שיש גורמים בחייו שמלחיצים ומטרידים אותו כבר מספר שנים, לא תדעי אם לא תדברי. יתכן שמדובר פשוט במקרה של קצר בתקשורת- הוא חושב שאת לא רוצה, את חושבת שהוא לא רוצה... דברי איתו. לא בטון מאשים ולא כמתיחת ביקורת, אלא כאישה אוהבת שרוצה להביע את אהבתה לבן זוגה באופן פיסי בתדירות גבוהה יותר. בהתאם לנאמר בשיחתכם, תוכלו לבחור איך אתם ממשיכים הלאה עם הנושא. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו