שירה.. לא ממש הבנתי את תשובתך....

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/10/2005 | 07:59 | מאת: ד

בהמשך לשאלתי: "שלום, אני עם גלולות כבר 9 שנים... בתחילה השתמשתי באורטו-סיקלן ולפני כשנתיים התחלתי להשתמש במיליאן (סיבת השינוי- ירידה בחשק המיני). יש לציין כי הסקס לפני החלפת הגלולות היה חלק כלומר.. ללא כאבים בחדירה ולאחריה והיתה רטיבות מספקת לחדירה. לאחר החלפת הגלולות (לאחר כחצי שנה בערך ואף יותר) שמתי לב כי ישנה רטיבות אך היא מגיעה מאוחר יותר, לא פעם היה דימום קטנטן לאחר הסקס, לא פעם בן זוגי פצע אותי בפתח הנרתיק (מין תחושה של חתכים קטנים שנרפאים לאחר יום), לאחר הסקס אני חשה בהתכווצות של הבטן התחתונה. האם באמת מדובר בהחלפת הגלולות ובתופעות לוואי? האם עלי להחליף שוב גלולות? האם עלי לעשות בדיקות דם?"

31/10/2005 | 08:10 | מאת: שירה

הפניתי אותך לרופא נשים. היה משהו לא ברור בתשובה ? כל טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו