מה קורה איתי...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/10/2005 | 11:50 | מאת: מתביישת

אני בת 26 ונשואה טרייה מאד לבן זוג איתו אני כבר 10 שנים יחד. אנחנו שני אנשים מאד דומים באופי ומאד קרובים ואוהבים. העניין הוא כזה.. מאז שאני זוכרת את עצמי כילדה קטנה תמיד גירו אותי מינית תמונות של נשים. תמונות של גברים אף פעם לא עשו לי כלום. כשאני רואה בחורה יפה וסקסית אני מרגישה שאני נמשכת אליה אבל רק מבחינה מינית של לילה אחד ולא יותר מזה. גם כשאני מאוננת התמונות שעוברות לי בראש הן תמונות של נשים. מעולם לא חוויתי מגע עם אישה והייתי יכולה לומר שזו הפנטזה שלי. לגבי היחסים שלי עם בעלי.. יש עליות ומורדות, אני מניחה כמו כולם. יש פעמים שאני פשוט מדכאה אותו מינית ויכולה למשוך שבועיים ללא סקס בכיף ויש ימים שהסקס הוא יומי. יש פעמים שאני נמשכת אליו (בעיקר באיזור הווסת החודשית) ויש פעמים שממש לא. בעלי לא יודע על תחושותי אלה וגם בגלל שאני שקטה ומאד מביך אותי לדבר איתו על זה. הוא הציע לראות סרטים כחולים יחד אבל זה ממש מבייש אותי וגם תגובתי היתה מאד אנטי.. האמת שזה קצת מבחיל אותי כל התעשיית בשר הזו.. וגם ככה בעלי רואה אותי.. כאחת שגברים וסקס לא מעניינים אותה, ולכן הוא לא ממש דואג... אני חייבת לציין שבצבא התחילו איתי המון, כשהיינו עוד חברים, והיו גברים שנמשכתי אליהם מאד והרגשתי מתח מיני וצורך כן לגעת בגברים אחרים.. אבל בנסתרות תמיד יש לי את התחושה של "אני רוצהנ לחוות מגע נשי" יותר מהכל. כשאני פוגשת בחורה סקסית בעיני.. אני אפילו קצת מתביישת ממנה... יש לציין שאני מבית מסורתי שאפילו כשראינו סרט והיתה בו סיצנת נשיקה ההורים היו שולחים אותנו לחדר / מעבירים ערוץ ולכן הבושה שלי מאד גדולה בנושא הסקס עד כדי כך שאני לא יכולה לדבר עם בן זוגי איך ואיפה נעים לי... האם אני דו מינית.. ?! מה קורה איתי?!

27/10/2005 | 13:32 | מאת: שירה

שלום מתביישת מבלי להיכנס להגדרות שיקטלגו אותך לחד-מינית או דו-מינית, אני חושבת שאפשר להגיד בבירור שאת מגלה משיכה לנשים. על כך אין למעשה ויכוח, על פי דברייך. את מתגרה מינית ממראה של נשים, וגם מפנטזת עליהן כאשר את מאוננת. ועכשיו נשאלת השאלה מה את עושה עם המשיכה הזו שלך, אם בכלל את רוצה וצריכה לעשות משהו. אין לי היכולת "לאבחן" מה קורה איתך, יתכן מאוד שאת דו-מינית כפי שהגדרת זאת, ויתכן שבגלל החינוך השמרני אותו ספגת בבית ההורים את מרגישה שיחסי מין עם גברים הם עדיין בבחינת משהו אסור, ואילו במין עם נשים יש משהו פחות מאיים ויותר בטוח עבורך. על כל פנים, הבירור הזה הוא מעמיק ואינו יוכל להתבצע דרך האינטרנט. ממליצה לך מאוד לפנות ליעוץ מקצועי (פסיכולוג/ית) ולבדוק ביחד איתו/איתה מה קורה לך. בהתאם למה שתגלי ביעוץ, תוכלי להפעיל שיקול דעת על מנת לקבל החלטות כיצד את מעוניינת להמשיך הלאה: האם את מעוניינת לממש את הפנטזיות שלך, האם את מעוניינת לשתף את בעלך במחשבותייך, האם את מעוניינת לוותר על עולם הפנטזיות... יש אופציות רבות, אבל רצוי לא להתחבט בבחירה ביניהן כשאת נמצאת בבלבול כה גדול. בהצלחה ! שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו