התנוחה משפיעה?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/10/2005 | 05:48 | מאת: רוחי

יש לי כאבים בזמן קיום יחסים בעיקר כאשר החדירה נעשית מאחורה ( פני הגבר מול גב האישה ) . האם יש קשר לתנוחה או שזה כאבים שמצריכים בדיקה ? גם כשהחדירה רגילה יש קצת כאבים (אבל ממש קצת !!) . מה ניתן לעשות ?

27/10/2005 | 10:55 | מאת: שירה

רוחי, כללית, החדירה לא אמורה לגרום לך לכאבים, לא קצת ובוודאי שלא הרבה. מציעה לך להפנות את השאלה לרופא הנשים שלך, שבוודאי ירצה לבצע בדיקה ולראות האם יש גורם גופני לכאבים. כל טוב שירה

27/10/2005 | 11:32 | מאת: רוני

אם הכאבים הינם תוצאה של חוסר בחומרי סיכה אז כדאי להשתמש בגל על בסיס מים.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו