שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/10/2005 | 11:12 | מאת: 5

שלום..אני בת 17 ומאז גיל צעיר אני מאוננת..התחלתי עם זה באופן לא מודע ואח"כ כשכבר הבנתי מזה המשכתי והרבה פעמים כעסתי על עצמי אחרי זה בשנה האחרונה איכשהו התחלתי לשכנע את עצמי שזה לא אסור ושזה טבעי ומאז אני מרגישה יותר נוח עם זה.. אבל קראתי הרבה פעמים שמי שעושה את זה, זה גורם לו לגמור מהר בעת קיום יחסי מין. אני עוד לא קיימתי ואני גם לא מתכננת בזמן הקרוב אבל אני מאוד פוחדת שזה יקרה לי בעתיד. זה נכון שזה קורה? כי שמתי לב שכשאני מאוננת אני מגיעה לסיפוק מאוד מאוד מהר ואני לא יודעת מה לעשות אני מפחדת שבעתיד אני יגמור מהר ושזה יביך אותי מאוד. אני מבולבלת ולא יודעת מה לחשוב. בנוסף לזה, בזמן האחרון הכרתי מישהו ממש נחמד ובהתחלה ממש נדלקתי עליו ועכשיו כשהוא רומז לי שהוא רוצה אותי אני נרתעת. עוד לא היה לי חבר וגם לא התנשקתי ואני מודאגת שאני לא אדע איך ושאני אתפדח. דיברתי על זה עם חברה שלי והיא אמרה שזה יבוא לי טבעי ושאין לי מה לדאוג אבל אני עדיין מפחדת שהוא יראה שאני לא מנוסה ושזה יגרום לו כזה לראות אותי אחרת, כאילו איזה מכוערת זאתי היא בכלל לא יודעת לנשק אוף נמאס לי שני הדברים האלה מאוד מטרידים אותי בזמן האחרון ואני לא יודעת מה לחשוב ואני במצב רוח רע...מה עושים....?

26/10/2005 | 12:09 | מאת: שירה

שלום לך אוננות אינה מזיקה בשום אופן, היא אינה אסורה ואינה "לא טבעית". היא כפי הנראה אחת השיטות היעילות והטובות ביותר לערוך היכרות אישית עם גופך וללמד אותך מה גורם לך הנאה. הסירי דאגה מלבך לגבי הזמן שייקח לך להגיע לאורגזמה ביחסים עם בן זוג. קיום יחסים עם בן זוג נוסף (מלבדך) היא חוויה שונה לחלוטין מאוננות, לכן אל תסיקי מסקנות נמהרות על סמך האוננות ותנחשי כיצד ייראו יחסי המין עם בן הזוג העתידי. לגבי חוסר הניסיון, אישית נראה לי סביר לגמרי שבגיל 17 תהיי חסרת ניסיון, כך שאני לא חושבת שיש מקום להניח שאותו בחור עליו את מדברת יתאכזב מחוסר הנסיון שלך. אני די בטוחה שהעניין שהוא מפגין בך לא קשור למידת הניסיון שהוא חושב שיש לך או אין לך, אלא הוא מוצא בך תכונות (חיצוניות ופנימיות) שהוא מחבב, ורוצה להעמיק את ההיכרות ואת הקשר. אלא אם כן יש הבדל גילאים משמעותי בין שניכם ולא ציינת זאת, את יכולה לצאת מנקודת הנחה שאולי גם הוא חסר נסיון בדיוק כמוך, ואז תוכלו לרכוש ניסיון ביחד ולגלות בזוג את ההנאה שבמין. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו