מחזור חודשי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/10/2005 | 20:45 | מאת: אביבית

שלום רב,ד"ר רוברט הופמן ההיתי רוצה לשאול ,לא קיבלתי מחזור כבר חודשיים וכיביכול בזמן שההיתי אמורה לקבל אז רק כאשר נכנסתי לשירותים ולא (שתן) אז פתאום ראיתי המון דם יש לציין שאני מאוד מתוחה בתקופה האחרונה אני מאוד מוטרדת אשמח אם תוכל לענות לי תודה רבה !!!

21/10/2005 | 21:32 | מאת: שירה

ערב טוב אביבית ההודעה שלך קצת לא ברורה, אם תוכלי להסביר יותר בבירור את כוונתך זה יסייע במתן התשובה. את אומרת שבזמן שהיית צריכה לקבל נכנסת לשירותים והבחנת בדימום רב, אבל את לא חושבת שזה מחזור ? (את מדברת על דם שהופיע לאחר התרוקנות מצואה ?) חבל שלא ציינת את גילך. זה פרט חשוב כי שכיח מאוד שהמחזור החודשי אינו סדיר בקרב נערות צעירות. לפעמים לוקח כמה שנים עד שהוא הופך לסדיר ומגיע מדי חודש בחודשו. כך שאם את עדיין צעירה, ואם המחזור שלך לא היה סדיר עד עכשיו, וודאי שאין סיבה להילחץ מכך שהוא איחר בחודש. כמו כן, לא ציינת האם את פעילה מינית, או במילים אחרות - האם קיימת יחסי מין לא מוגנים ויש לך סיבה לחשוש מפני הריון שבעקבותיו לא יופיע המחזור ? מצב נפשי מתוח יכול בהחלט לגרום לעיכוב הופעתו של המחזור. יעוץ עם רופא הנשים שלך יוכל להפיג את כל חששותייך ולענות לשאלות. אם את חושבת שהדם שהופיע כשהיית בשירותים לא יצא מהנרתיק אלא מפי הטבעת - עליך לפנות לרופא המשפחה שלך ולשוחח איתו על זה בהקדם. כל טוב ושבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו