דימום בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/10/2005 | 14:40 | מאת: עמית

אניח וחברתי קיימנו יחסי מין ולאחר המשגל הבחנו בדימום מהנרתיק. במהלך המשגל לא היו כאבים וגם לאחריו לא הורגשו כאבים. יש לציין שהיא לא במחזור ולא אמורה לקבל בטווח של השבועיים הקרובים, ומקבלת את המחזור באופן סדיר (נוטלת גלולות למניעת הריון), כמו כן הדם אינו "דם מחזור" כי אם דם סמיך ואמיתי. מה יכולה להיות הסיבה לדימום, ומה יכול להיות שעשינו "לא בסדר"? האם יש צורך בטיפול? האם יש סכנת זיהום? בתודה מראש, אבקש עצה בדחיפות! עמית.

11/10/2005 | 14:49 | מאת: שירה

שלום עמית זהו אינו פורום רפואת נשים, אז התשובה שתינתן לך היא על סמך הגיון בריא בלבד, להבדיל מהגיון בריא-מקצועי...! יתכן שנקרעו כמה נימי דם בתוך הנרתיק, יתכן שפגעת קלות בצוואר הרחם (לפעמים כאשר מבצעים למשל משטח צוואר הרחם, ישנו דימום קל לאחר הבדיקה בגלל ה"גירוד" של אזור צוואר הרחם ע"י הגינקולוג). בכל מקרה, במידה והדימום כבד ולא פוסק, כמובן שעל חברתך לפנות מיד לרופא. כל טוב שירה

11/10/2005 | 15:24 | מאת: עמית

אם הדימום פסק, אין צורך בבדיקה גניקולוגית? האם כדאי "לנוח" איזושהי תקופה? תודה!

11/10/2005 | 15:29 | מאת: חיפאית

עמית, גם אני לא מומחית אני מצטרפת לשירה במחשבה שיתכן ויש איזושהי פגיעה בצוואר הרחם. אבל, לדעתי, בכל מקרה , גם אם הדימום נפסק בינתיים, חשוב להתייעץ עם גינקולוג, וזה נכון לגבי דימום חריג כלשהו שכנראה אינו דימום רגיל של ווסת.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו