איחור לקיחת חפיסה חדשה של גלולות והסיכון להריון-

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/10/2005 | 23:15 | מאת: just

שלום רב אחרי הפסקה של 7 יום לא לקחתי חפיסה חדשה במשך 5 ימים שבהם קיימתי יחסי מין ללא הגנה נוספת,אך לאחר חמש יום(מזמן ההפסקה של 7)התחלתי את החפיסה החדשה. מה הסיכוי להריון?האם כדאי לערוך בדיקת הריון עוד לפני האיחור של המחזור(נודע לי כי גם בתחילת הריון נתן לקבל מחזור..) האם הסיכוי גבוהה? הוסיף כי זה עתה החלפתי גלולות מדיאנה למליאן....החספיסה החדשה שהייתי אמורה לקחת היא מליאן אחרי הדיאנה אנה ענו לי שאלה זו מתרידה אותי(מאחר וקיימות לי בחילות וסחרחורות)

11/10/2005 | 08:41 | מאת: שירה

את זקוקה לפורום בנושא רפואת נשים וזהו אינו המקום הנכון. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו