דימום של מחזור כבר שבועיים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/10/2005 | 14:56 | מאת: דנה

אני בת30 +2 ונוטלת גלולות מזה 8 שנים. בוסת האחרונה היא התחילה כרגיל ולאחר 3 ימים הדימום גבר ממש עם גושים וזרם נוראי. נבדקתי אצל רופא נשים כולל אולטראסאונד והוא אמר שהכל נראה תקין נתן לי לעשות בדיקות דם ואמר שאולי הגלולות חלשות לי. כיום כבר 20 יום אחרי אני עדיין עם דימום(חלש אמנם אבל עדיין לא הפסיק), נוטלת עדיין את חפיסת הגלולות וחשוב לי לשאול היתכן שבגלל גלולות אני מדממת כבר שבועיים??

10/10/2005 | 15:06 | מאת: שירה

דנה שלום, לגמרי לא מובן לי מה הציפיות שלך מהפורום הזה.... זהו פורום מיניות האישה, וכפי שאת יכולה לקרוא בראשית העמוד, הוא אינו מיועד לשאלות גינקולוגיות - לשם כך יש פורומים אחרים שכנראה נקראים בשם הכללי: "פורום גינקולוגיה" או משהו דומה. לדברייך, רופא נשים בדק אותך, ביצע אולטראסאונד ואמר לך שהכל תקין. לפי מיטב הבנתי וההגיון שלי, הצעד היחידי המתבקש הוא לחזור בדיוק לאותו רופא שאמר לך שהכל בסדר אצלך, ולשאול אותו מדוע לאחר 20 יום את עדיין מדממת. מדוע לא לבחור בצעד ההגיוני המתבקש ?... תרגישי טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו