קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/10/2005 | 20:00 | מאת: יוסי טל

מה הסיבה לתופעת היווצרות " כיסי אוויר"-בפנים בעת קיום יחסי מין בתנוחת "כלב" בלבד. עם סיום המגע המיני, ולחיצות קלות ביד על הבטן, האוויר משתחרר החוצה דרך הווגינה בליווי קולות, כמו שחרור גאזים דרך פי הטבעת. תודה מראש-שנה טובה.

10/10/2005 | 10:22 | מאת: שירה

בוקר אור יוסי לעתים ביחסי המין, בעיקר בשל התנועה של איבר המין הגברי בתוך הנרתיק, חודר אוויר לתוך הנרתיק וכאשר הוא משתחרר הוא עשוי להשמיע רעש. תנוחות שונות עשויות להכניס יותר אוויר מאשר תנוחות אחרות, בגלל האופן בו הנרתיק "נפתח" בתנוחה כזו או אחרת. כמובן שאין מדובר באוויר שמגיע מתוך מערכת העיכול (כמו אוויר המשתחרר דרך פי הטבעת), במקרה זה האוויר נכנס מבחוץ אל הנרתיק, ויוצא מיד בחזרה. שנה טובה גם לך, שירה

10/10/2005 | 19:06 | מאת: יוסי טל

שירה היקרה. חן,חן לך עבור תשובתך המהירה.לצערי לא חידשת לי. התופעה מציקה לבת זוגתי (לי לא) השאלה: אךמונעים את "כיסי האוויר" מבלי לוותר על התנוחה,ומבלי להרחיב את הנרתיק תודה יוסי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו