איך נקראת תקופה שבין...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/10/2005 | 19:13 | מאת: שירז

ערב טוב! רציתי לדעת איך נקראת תקופה שבין יום ביוץ ליום קבלת הווסת שאמורה לבוא? תודה ושבוע טוב

08/10/2005 | 21:55 | מאת: חיפאית

שירז, לא שמעתי שיש שם לתקופה הנ"ל, אבל אולי את מתכוונת ל- PMS שזו תסמונת קדם ויסתית, שקיימת אצל נשים רבות, בערך בשבוע שלפני קבלת הווסת. - (אמנם לא מיום הביוץ שמתרחש כ-14 יום לפני קבלת הווסת) http://www.infomed.co.il/questions/q_091502_2.htm חיפאית

09/10/2005 | 09:00 | מאת: שירה

בוקר אור שירז לא ברור לי על איזו תקופה בדיוק את מדברת, אולי את מתכוונת לימים שאחרי הביוץ ועד לקבלת המחזור, "הימים הבטוחים", במהלכם את מוגנת מפני הריון ? אם לזאת כוונתך, נא קחי לתשומת לבך שהימים הללו אינם בטוחים כלל, והשיטה הזו להימנעות מהריון אינה רצויה ואינה מהימנה. מועד הביוץ מושפע מגורמים רבים והוא נתון לשינויים, לכן השתמשי באמצעי מניעה אחר, בטוח ויעיל יותר. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו