יחסי מין בעת מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/10/2005 | 18:46 | מאת: מרינה

שלום, רציתי לשאול האם מותר/ אסור מסיבות ברואותיות מוכחות לקיים יחסי מין בעת מחזור ואם אסור, למה? תודה, ושנה טובה!

05/10/2005 | 19:01 | מאת: שירה

ערב טוב מרינה ושנה טובה גם לך אין שום סיבה בריאותית להימנע מקיום יחסי מין בזמן מחזור. הסיבה היחידה היא הלכתית (דתית) אבל כיוון שזה אינו פורום בנושא הלכות יהדות - הסוגייה הזו אינה רלוונטית לפורום הזה והיא בוודאי אינה רפואית. בקיצור - מותר, בריא כמו בכל שאר ימות החודש ומהנה באותה המידה (ויש נשים שאף נהנות יותר דווקא בזמן הזה). אם אינך משתמשת בגלולות כאמצעי מניעה, חשוב להקפיד על אמצעי מניעה אחר גם בימי המחזור (אינך מוגנת מפני הריון בימים אלה). שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו