רטיבות יתר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/10/2005 | 15:58 | מאת: קרן

שלום הנרתיק שלי רטוב תמיד ובעיקר בעת קיום יחסי מין- עד כדי כך שההנאה נפגמת כי אינני מרגישה את איבר מינו של בעלי. עשיתי מס' בדיקות ממש מזמן אך לא נמצאו בעיות מה עושים?

05/10/2005 | 19:07 | מאת: שירה

קרן ערב טוב ראשית, טוב שעברת בדיקות וגילית שאין שום בעיה רפואית אצלך. אין כמובן אפשרות להשוות את מדד הרטיבות אצלך בנרתיק לשל נשים אחרות.... באופן כללי, הנרתיק הוא מקום לח באופן קבוע, ויש הפרשות טבעיות ובריאות כל הזמן. אם את מרגישה שהרטיבות במהלך יחסי המין היא כה רבה עד שזה פוגם בחיכוך עם איבר המין של בן זוגך - אולי כדאי שתהפכו את "סדר הפעולות" ביחסי המין: במקום שהמשחק המקדים יהיה לפני החדירה, תתחילו מיד בחדירה כשאת עדיין פחות רטובה, ואז תוכלו שניכם ליהנות (ואת תוכלי להרגיש אותו). בנוסף, הייתי מציעה לך להתקלח לפני קיום היחסים. התקלחי, התנגבי היטב (כולל באיבר מינך), המקלחת מסלקת את ההפרשות הנרתיקיות, באופן זמני לפחות, ועד שהן יווצרו שוב את תהיי יבשה מספיק כדי להרגיש את בן זוגך. בהצלחה שירה

23/09/2009 | 01:11 | מאת: שי

אני"סובל" מאותה בעיה בצד השני.לחברה שלי יש רטיבות יתר ונרתיק רחב. הכל טוב ויפה בתחילת המשגל אך ככל שמתגברת הרטיבות אני מרגיש פחות ופחות חיכוך לא ממש נהנה ולעיתים גם "צונח" לי. (במיוחד שאנו משנים תנוחות) מה אפשר לעשות?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו