נרתיק רחב

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/10/2005 | 17:34 | מאת: רחל

ראשית - תודה לך חיפאית שניסית לעזור לי מיכוון שזהו אתר של רופאים אני מצפה לקבל תגובה מרופא אני יודעת שאפשר ללכת לגניקולוג אבל אני מתביישת. האם ישנו רופא שיכול לתת לי תשובה??????????????

02/10/2005 | 18:29 | מאת: שירה

רחל שלום אף רופא לא יוכל לתת לך תשובה מבלי לבדוק אותך, מצטערת לאכזב אותך. עברת לידות וגרידות, מכאן ניתן להסיק שעברת כמה וכמה רופאי נשים בחייך כך שזו לא תהיה הפעם הראשונה עבורך אצל גינקולוג. אין שום סיבה להתבייש מבדיקה גינקולוגית, וגם אם יש מבוכה טבעית - עליך יהיה להתגבר עליה. זה חלק מהאחריות שאת מחוייבת לה כאישה בוגרת ואחראית לגופך. כאישה פעילה מינית, את *חייבת* להיבדק אחת לשנה אצל רופא נשים ממילא, גם אם אין שום בעיות בתחום הגינקולוגי, כך שאיני יכולה לקבל את תירוץ הבושה. התגברי על הבושה, גשי לרופא הנשים ותוך כדי הבדיקה השגרתית השנתית - העלי את הנושא שמציק לך, אני בטוחה שתקבלי מענה לכל שאלותייך. בנוסף, את מוזמנת לערוך חיפוש בפורום זה, השאלה שאת שואלת כבר נשאלה מספר פעמים ונענתה על-ידי מומחי הפורום השונים. שנה טובה ומאושרת שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו