מחזור משונה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/10/2005 | 15:01 | מאת: רווית

אני בת 25 +1 בתהליכי גרושין. בעבר הייתי מקבלת מחזור עם דימום כבד במשך 4 5 ימים.כבר כמה חודשים שהמחזור שלי משונה. אני בכלל לא רואה דימום (ממש דם אדום) רק כתמים וטיפות חומות כמו ליכלוך במשך יום וחצי בערך וזהו. יכול להיות שזה מלחץ ומתח?

02/10/2005 | 15:05 | מאת: שירה

רווית שלום חסרים קצת פרטים בשאלתך, כמו האם בעבר נהגת להשתמש בגלולות ועשית הפסקה. לפעמים המחזור משתנה בעקבות הפסקה בגלולות. מתח בהחלט משפיע על המחזור החודשי - הן על התיזמון שלו והן על "אופי" המחזור (כאבים, דימום וכו'), אבל כדי לקבל תשובה ברורה יותר צריך להסתכל על התמונה השלמה: חוץ מהמתח שמאפיין את התקופה האחרונה בחייך, האם השתנו גם דברים אחרים (הרגלי תזונה למשל, תרופות מסויימות שהתחלת לקחת). מציעה לך לפנות ליעוץ עם רופא/ת הנשים שלך כדי לבדוק את הנושא, במידה והוא מטריד אותך. שנה טובה שירה

02/10/2005 | 22:09 | מאת: רווית

נהגתי לקחת גלולות בעבר אבל זה היה ממש מזמן לפני כ7 שנים בערך. הרגלי תזונה יכול להיות...הייתי בתקופה של דיאטה כחודשיים ונהגתי לאכול רוב הזמן רק פריכיות אורז וארוחה מלאה אחת ביום.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו