קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/10/2005 | 22:03 | מאת: מירב

שלום, אני בת 30, נשואה + ילדה ונוטלת גלולות מסוג מליאן מזה כמה חודשים מאז הלידה. שאלתי היא האם ניתן לקיים יחסי מין בשבוע בו לא לוקחים גלולות? (כידוע הן נלקחות 3 שבועות ולאחר מכן יש הפסקה בת שבוע בו מופיע המחזור ובתום השבוע נוטלים שוב). אודה על תשובתכם המהירה, תודה רבה ושנה טובה:-)

01/10/2005 | 23:02 | מאת: שירה

התשובה היא כן, את יכולה לקיים יחסים גם בשבוע בו את בהפסקה מהגלולות, ללא חשש מהריון לא רצוי. שנה טובה גם לך שירה

09/10/2005 | 18:24 | מאת: יוסי טל

מה הסיבה לתופעת היווצרות " כיסי אוויר"-בפנים בעת קיום יחסי מין בתנוחת "כלב" בלבד. עם סיום המגע המיני, ולחיצות קלות ביד על הבטן, האוויר משתחרר החוצה דרך הווגינה בליווי קולות, כמו שחרור גאזים דרך פי הטבעת. תודה מראש-שנה טובה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו