נרתיק רחב

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/10/2005 | 20:58 | מאת: רחל

שלום שמי רחל עברתי 3 לידות ו 2 גרידות,בזמן האחרון בזמן קיום יחסים עם בעלי אני והוא מרגישים שאין מספיק חיכוך בין איבר מינו לפתח הנרתיק שלי,לבעלי קשה לגמור בגלל זה ואני לא מספיק נהנית,מה עושים??

02/10/2005 | 07:48 | מאת: חיפאית

רחל, אני לא רופאה... לדעתי, ראשית, כדאי שתבררי אצל הגינקולוג שלך, אם אכן הנרתיק רחב במידה כזאת, שזה אכן יכול להפריע בקיום יחסי מין. במידה וכן, על סמך עצות שקראתי בנושא באינטרנט - יש תרגילים, תרגילי פיזיוטרפיה, לחיזוק שרירי ריצפת האגן (למשל - תרגילי kegel ) , שיכולים לעזור בכיווץ הנרתיק . כדאי שתשאלי פרטים נוספים את הרופא שלך. קראתי גם על אופציה של ניתוח קוסמטי להצרת הנרתיק, אבל זה ניתוח לא שכיח בכלל, ולדעתי כדאי לברר היטב, ולנסות קודם לכל, את כל האפשרויות הקלות והפשוטות יותר. חיפאית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו