חוסר חשק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/09/2005 | 19:59 | מאת: סטודנטית

שלום לכולם אני בת 25 , אני חייבת לציין שמעולם לא הרגשתי צורך לקיים יחסי מין...( אך כן לאונן) אף פעם אין לי חשק לקיים יחסי מין ואני "עושה טובה" לפרטנר שאני שוכבת איתו . בתחילה חשבתי שבן זוגי הקבוע לא מצליח לענג אותי אז ניסיתי לעשות זאת עם עוד 2 גברים אך לשווא- גם הם לא הצליחו לענג אותי באופן שגרם לי לרצות את זה... אני ממש חסרת אונים ,,,מה עושים??

02/10/2005 | 08:13 | מאת: שירה

שלום לך סטודנטית כאשר יש חוסר חשק מוחלט למין, נראה לי שכדאי בראש ובראשונה לפנות לגינקולוג על מנת לבצע בדיקת דם-פרופיל הורמונלי ולבדוק אולי המקור לבעיה הוא באיזון ההורמונים. אני לא חושבת שאצלך זה המקרה, כי את כותבת שיש לך רצון לאונן, מכאן שלא מדובר על חוסר חשק במין (אוננות היא מין לכל דבר). יתכן שהסיבה שאין לך חשק לקיים יחסי מין עם הפרטנרים שהיו לך עד כה היא פשוטה מאוד: יכול להיות שפשוט לא נמשכת אליהם במידה המספיקה. אפשרות אחרת היא שאת לא הטיפוס המתאים למין ללא רגשות, ויתכן שאת זקוקה להתאהב בבן זוגך על מנת להרגיש משיכה מינית ורצון לקיים איתו יחסי מין. מאחלת לך שהשנה תמצאי את האדם שימשוך אותך גם מינית וגם נפשית ושבנוסף למין עם עצמך תגלי את ההנאה הקיימת ביחסי מין עם אדם נוסף. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו