מעוניינת להגיע לאורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/09/2005 | 15:03 | מאת: אליאן

שלום, ידוע לי שנשים רבות לא מגיעות לאורגזמה מיחסי מין, אבל בכל זאת, אני מאוד מעוניינת לדעת כיצד ניתן להגיע לאורגזמה בקיום יחסי מין - ולכך אוסיף כי אקט החדירה והחיכוך עם הנרתיק לא גורמים לי הנאה מינית (אלא רק מגע בדגדגן) -?

29/09/2005 | 19:05 | מאת: שירה

אליאן ערב טוב, אני חושבת שיש לך בלבול מושגים קל בין "יחסי מין" לבין "חדירה". נשים רבות אכן זקוקות לגירוי של הדגדגן כדי להגיע לאורגזמה, אבל אין זה אומר שהן לא מגיעות לאורגזמה ביחסי מין, כיוון שגירוי הדגדגן הוא בהחלט חלק (מכובד וראוי) בתוך יחסי המין. אם החדירה עצמה והחיכוך בתוך הנרתיק, כדברייך, לא גורמים לך להנאה מינית - אל תתייחסי אליהם כאל מהות יחסי המין, אל תפרידי את החלק הזה מתוך המכלול השלם והמגוון הנקרא "יחסי מין". אין לי ספק שבגופך, כמו בגופו של כל אדם, מצויים חלקים רבים אחרים שנעימים למגע - הן עבור הנוגע והן עבורך, ואין שום סיבה להזניח אותם בזמן החדירה. החדירה אינה ה"מופע המרכזי" ביחסי המין, ואם בן זוגך מתייחס לזאת כך - מוטב שתעמידי אותו על טעותו במהירות. אם מגע בדגדגן גורם לך הנאה - שלבי את ההנאה הזו בתוך יחסי המין כמובן, כמו גם את כל האזורים האחרים בגופך. גווני את יחסי המין, נסי תנוחות שונות ושימי לב להבדלים בתחושה בתוך הנרתיק בין תנוחה לתנוחה - כך תצליחי למצוא תנוחות שנעימות לך יותר. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו