בעיית לחץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/09/2005 | 22:59 | מאת: ר.

אני בת 25 (אינני בתולה) ולא מצליחה לקיים יחסי מין עם החבר כיוון שאני מאוד לחוצה (פיזית- לא נפשית) לא עברתי התעללות מכל סוג שהוא. האם יש כדור שמשחרר את האיזור? משחה לא עוזרת לי . רציתי לציין שאני לא בלחץ מהמין זה פשוט פיזי(גם אלכוהול לא עוזר....)

29/09/2005 | 09:02 | מאת: שירה

שלום ובוקר טוב את כותבת שאינך בתולה ואני מניחה, אם כך, שכן קיימת יחסים בעבר. אם כן, כיצד הצלחת בכך בעבר ? האם הלחץ מופיע רק עם בן הזוג הנוכחי ? האם התופעה מוכרת לך גם מהיחסים הקודמים ואיך הצלחת להתגבר עליה בעבר ? תשובותייך יסייעו לי להשיב לך באופן מדוייק יותר. בנוגע לדברייך שהלחץ הוא "פיזי" ולא נפשי - אני מבינה שהתחושה היא מאוד פיזית, אבל אלא אם כן מדובר בבעיה גופנית (אותה אמור לשלול גינקולוג בבדיקה רגילה), אין כל סיבה שיהיה לחץ ממקור פיזי בנרתיקך, שימנע את החדירה. תחושת הלחץ נובעת ממקור נפשי, והיא באה לידי ביטוי באופן מאוד מוחשי וגופני. יום נעים שירה

29/09/2005 | 17:12 | מאת: ר.

תודה על המענה. הדבר קרה לי עם מישהו קודם שהייתי איתו (קיימנו יחסים רק פעם אחת והוא בכל זאת המשיך עד שהצליח...) לפני כן היה לי חבר ולא הייתה איתו בעייה. אבל לאחרונה הבנתי שמכיוון הוא היה הראשון שלי אולי הוא לא עשה מה שצריך וכרגע אני עם גבר מבוגר יותר ולגמרי מאוהבת בו והוא מבקש שאני יעזור לו בחדירה ובאמת אין לי מושג איך עושים את זה.(גם טמפון אני לא מסוגלת להכניס!) אני מאוד מתוסכלת וכבר לא יודעת מה לעשות כי אני מרגישה שזה לא כ"כ נורמלי. כמו כן אני יודעת שצריך להיות מרשם כלשהו נגד הבעייה. מעולם לא הייתי אצל רופא נשים, האם יש קשר בין הדברים? תודה על המענה- אודה לך אם תוכלי לשלוח תשובה בכתובת האי מייל הנוכחית, כיוון שלא הצלחתי לקרוא את האי מייל

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו