חיידק הנגרם כתוצאה מיחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/09/2005 | 09:23 | מאת: אור

לפני כחודש ימים התחילו להופיע לי הפרשות מוזרות עם ריח, הלכתי לרופא נשים ולפי טענתו זה חיידק שנדבק בי מהבן זוג שלי. אני מעוניינת לדעת מה יכולים להיות הסיבות שהבן זוג שלי הדביק אותי בחיידק הנ"ל, האם זה מסוכן. קיבלתי מהרופא טיפול באמצעות תרופה הנקראת - מטרוג'יל. אשמח לקבל תגובה למייל שלי - תודה.

26/09/2005 | 13:07 | מאת: חיפאית

אור, את צריכה להפנות את השאלות לרופא המטפל שבדק אותך ויודע במה מדובר. כנראה שאותו חיידק מועבר תוך כדי קיום יחסי מין, ולכן נידבקת. האם זה מסוכן? - הרופא אמור לדעת באיזה חיידק מדובר, ולתת לך את התשובה. אם קיבלת תרופה, אני משערת שהתרופה אמורה לטפל בענין. אל תחששי לבקש מן הרופא הסבר מלא ומפורט. שנה טובה, חיפאית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו