וסטיבוליטיס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/09/2005 | 01:45 | מאת: מיקוש

שלום, קודם כל למען הסדר הטוב- אני בת 26, אני לא מקיימת יחסי מין תדירים, שכבתי לראשונה לפני שנה וחצי. עד לא מזמן, חשבתי שהכאבים נבעו מחוסר גמישות של השרירים או סתם מחוסר ניסיון וכשהחל לכאוב בצורה לא הגיונית בדקתי את הנושא ולאחרונה אובחן אצלי וסטיבוליטיס. כרגע אני מטופלת ב "דיפרוג'נטה" והופניתי לפיזיותרפיה בשרירי רצפת האגן- מומלץ לכל הנשים באשר הן. רציתי לדעת מה הסיכויים שזה יחלוף, יחזור, יוגבר, יפחת... האם אני אהנה מיחסי מין? האם אפשר ללדת לידה רגילה או שבניתוח קיסרי (אני יודעת שאני קופצת קדימה). תוך כמה זמן זה אמור הפעם לעבור אם אני מטפלת במשחה, בפיזיותרפיה ולא מקיימת יחסים? מבקשת תשובות, הפניות.... כמו כן רציתי לדעת אם עדיין ישנם מחקרים ובאיזו תדירות והאם יש אפשרות להיכנס לקבוצות נחקרות? מוכנה הכל כדי שזה יעבור....

26/09/2005 | 10:02 | מאת: חיפאית

שלום ! הפנייה לאתר שעוסק בנושא, ויש בו גם פורום - http://www.vulvodynia.org.il שנה טובה

26/09/2005 | 17:16 | מאת: תל אביבית

תשובות לחלק מהשאלות: אצלי אובחן וסטיבולטים משני (שניוני? לא זוכרת), אחרי שנים של יחסי מין מהנים. טופלתי במשך 3 חודשים בפיזיותרפיה. עבר לגמרי. מאז כבר ילדתי בלידה וגינלית רגילה.

26/09/2005 | 18:47 | מאת: שירה

תודה לחיפאית ולתל-אביבית, תל-אביבית - אין חכמה כבעלת ניסיון, אשמח אם תרחיבי מעט על הטיפול שעברת, אשר הסתיים בתוצאות כה מוצלחות. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו