שלום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/09/2005 | 23:20 | מאת: אור

שלום רב. במהלך השנה האחרונה הפסקתי את נטילת הגלולות דבר שהוביל לירידה גדולה במשקל לאיבוד תיאבון ושקיעה של השדיים. הם עכשיו כמו שקים ריקים ואני שואלת האם יש דרך לשקם אותם ללא ניתוח. להחזיר להם "נפח" בלי הצורך להשמין שוב.תודה ושבוע טוב

26/09/2005 | 12:26 | מאת: שירה

שלום אור לו יכולנו לבצע הגדלת שדיים באמצעות כוח הרצון בלבד - אני בטוחה שהיו מליוני נשים ברחבי העולם הרבה יותר מאושרות... :-) לצערנו, אין אפשרות להגדיל את השדיים ללא התערבות ניתוחית או כפי שאמרת בעצמך - כאשר את מעלה במשקל מטבע הדברים גם השדיים גדלים. יש פרסומים רבים אודות הגדלת השדיים ללא ניתוח, שמעתי אפילו על מסטיק (כן כן) שמיועד למטרה זו. לא לגמרי ברור לי איך לעיסת מסטיק אמורה להגדיל את השדיים, למרות שאני בטוחה שמי שהמציא את הפטנט התמוה הזה נהנה מאוד ללעוס מסטיק כל הדרך אל הבנק. צר לי, אני משערת שהיית מעדיפה לשמוע תשובה אחרת אבל זה מה יש... שירה

29/09/2005 | 01:52 | מאת: אור

תודה על תשובתך אולם לא שאלתי על הגדלתם של השדיים מעבר למה שנולדתי איתו. בתקופה שנטלתי גלולות הם היו הרבה יותר מלאים בדומה לימים של הווסת. חשבתי שלקיחת הורמונים או משהו בדומה יועילו. תודה שוב ושנה טובה לכל עם ישראל והעולם.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו