אורגזמה נשית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/09/2005 | 22:30 | מאת: אליאן

שלום, אני מעוניינת לדעת כיצד בעת קיום יחסי המין יכולה האישה להגיע לידי אורגזמה? - הרי הדגדגן הוא האיבר הרגיש ביותר מבחינה מינית, ובעת החדירה הפין לא מתחכך איתו. האם זה נורמלי, שבפעמים הראשונות לקיום יחסי מין, האישה לא מרגישה כל הנאה מינית מהחדירה? בכלל, האם זה נורמלי שכל מגע בנרתיק לא גורם לריגוש מיני - ? תודה רבה מראש.

26/09/2005 | 12:41 | מאת: שירה

שלום אליאן, את צודקת שהדגדגן הוא האיבר הרגיש ביותר מהבחינה המינית, אולם יש בגופנו אזורים רבים ושונים הגורמים הנאה, ומלבד זאת - חלק בלתי מבוטל של ההנאה מצוי בתוך האיבר המיני החשוב מכל - המוח. כוח המחשבה הוא כוח גדול ויש לו חלק חשוב בהנאה המינית. המין אינו רק הטכניקה, זו אינה משוואה שמבוססת על: גירוי במקומות מסויימים וה"נכונים" יוביל לתוצאה הרצויה =אורגזמה. המכלול של כל התחושות, החושים והמחשבות הוא שמוביל להנאה. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה כתוצאה מגירוי הדגדגן, אך ישנן גם נשים המגיעות לאורגזמה מחדירה. יש תנוחות שמאפשרות שיתוף של הדגדגן גם תוך כדי החדירה (כשבת הזוג למעלה למשל) וכמובן אפשר גם להיעזר בידיים שלך או של בן הזוג תוך כדי החדירה. יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו