אי קבלת מחזור אחרי הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/04/2023 | 12:28 | מאת: אנונימי

שלום .. הפסקתי גלולות לפני בערך 4 חודשים ומאז קבלתי מחזור כל 34 יום .. אך החודש הזה עוד לא קבלתי למרות שעבר המועד שהיתי צריכה לקבל בו מחזור . האם איחור המחזור קשור להפסקת הגלולות ? למרות שמאז שהפסקתי קבלתי במסודר מחזור ל 3 חודשים, אני קצת מודאגת שאני לא אקבל מחזור החודש והמחזור לא יהיה סדיר שוב כפי שהיה לפני ליקחת גלולות . חשוב לציין לא קימתי יחסי מין החודש , חודש שעבר קיימתי יחסי מין וקבלתי מחזור האם יתכן שעדיין יש חשש להריון למרות שקבלתי מחזור בחודש שעבר ?

עשי בכל זאת בדיקת דתן להריון ואם שלילית פני לרופא הנשים שלך להסדרת מחזור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו