שאלה-האם יש קשר בין הדברים?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/04/2023 | 23:23 | מאת: שואלת

שלום בת 30. לא קיימתי יחסי מין. אני סובלת שנים רבות מרצפת אגן היפרטונית (שרירי רצפת אגן מכווצים) התסמינים שאני מרגישה כל השנים הם תחושת לחץ ברצפת האגן וצורך למתן שתן. לפני כשבועיים וחצי חוויתי אורגזמה חזקה מתוך שינה והתכווצות חזקה מאוד של שרירי הבטן ורצפת האגן.לא זכור שחלמתי חלום שגרם לי לכך. פשוט קמתי מהשינה עם אורגזמה חזקה והתכווצות חזקה של שרירי הבטן ורצפת האגן. לאחר כשבוע וחצי ממקרה זה הופיע לי לחץ מטורף ברצפת האגן. האם יכול להיות שזאת הסיבה לתחושת הלחץ שהופיעה? כלומר ששרירי רצפת האגן נתפסו מאוד מהאורגזמה ולא השתחררו? מה יכול לעזור? בדיקות שתן ודם תקינות.

לא נראה לי שיש קשר בין השברים לאחר שהיה לך שבוע וחצי שקטים בין שני הארועים פני לפיסיותרפיסטית של רצפת אגן לשחרור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו