פרוגליטון למה משמש?...........

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/04/2023 | 17:57 | מאת: גלית

שלום ד"ר, אינני נוטלת גלולות. יש לי דימום כבד במחזור ( לא היה בעבר). המחזור שלי תמיד היה סדיר 6-7 ימים. כעת להערכתי מתקצר. התחלתי לסבול ממגרנה סביב מחזור. התקף ממש קשה יכול להיות פעם בשנהעם הקאות ובחילות. אני בת 47 והמחזור מסב לי סבל רב. לכן קיבלתי כדור זה. במטרה שהדימום יהיה יותר עדין. לאחר שקראתי הוראות מרשם לא נראה לי שזו המטרה? למה מיועד כדור זה? אגב לאמא שלי יש אוסטופורוזיז ( כבר היו לה כמה שברים) האם הכדור טוב גם למניעת מחלה זו?

פרוגילוטון מחקה מחזור טיבעי ממליצה לך לעשות הערכה הורמונלית החמרות במחזורים יכולים לקרות לקראת גיל המעבר תנסי חודש את הפרוגילון ותראי אם במקרה יקל

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו