האם היא יכולה להכנס להריון מזה?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/03/2023 | 01:50 | מאת: משתמשחדש

היי! אני ומישהי קיימנו יחסי מין מתוך קשר לא מחייב. השתמשתי בקונדום לכל אורך הסקס ובפעם הראשונה שגמרתי הלכתי ישר הורדתי את הקונדום שמתי קונדום חדש ובחלק הקטן החשוף מתחת לטבעת של הקונדום ראיתי כמו נוזל לבן כזה היה קצת חשוך בחדר לא ככ הבנתי מה זה וניקיתי עם מגבון והמשכנו את הסקס. אני נורא מפחד שאיך שהו זה היה זרע שלי וכשחדרתי אליה בפעם השניה זה נגע באיבר המין שלה או שאיך שהוא החלק החיצוני של הקונדום התלכלכך בזרע שלי וחדרתי אליה והיא נקלטה…ממש אוכל על זה סרטים. ובסוף הסקס בדקתי את כל הקונדומים ובאף אחד מהם לא היה קרע.

ךא נראה לי שיש חשש להריון מאחר וניקית עם מגבון את הפין לפני הקונדום השני

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו