חשד להריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/03/2023 | 17:06 | מאת: חשד להריון

אני בתולה , וקיימתי עם הבן זוג שלי חדירה לא מלאה ,סיימתי באותו היום מחזור , הוא גמר והשפיך יצא על האיבר שלי בשפתיים ובאזור למעלה וחצי על המיטה . ישר שטפתי עם מים את האזור . האם אני צריכה להיות מוטרדת מזה ? אני גם לא יודעת לגבי הטיפות אהבה אני לא יודעת עם יצא שהוא היה בחצי חדירה כי הייתה חצי חדירה לא הייתה חדירה מלאה . לפי מה שהרגשתי הקרום לא נקרע . מה את אומרת?

אם נוזל הזרע היה באזור הכניסה לנרתיק ואת לקראת ביוץ יש אפשרות קלושה להריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו