אנדרוג'ל לנשים - יש תוצאות!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/09/2005 | 09:59 | מאת: טליה

שלום ד"ר הופמן וכל אשה הסובלת מחוסר חשק אני פניתי לפורום לפני כשבוע בנושא הנ"ל ואף ענית לי וביקשת לשמוע מניסיונן של נשים.. ובכן- צברתי ניסיון השבוע לאחר שרופא רשם לי את האנדרוג'ל-וראה זה פלא!!ממש שינוי מדהים-שוב יש לי חשק אחרי 3 שנות תיסכול כרגע אני לא רואה שום תופעות לוואי-אני נוטלת 25 מיליגרם ליום. אשמח לתמוך בנשים נוספות- משום מה יש טאבו על נושא הליבידו של נשים - בניגוד לגברים......אני ההוכחה לכך שאסור להתייאש!יש פתרון..

25/09/2005 | 18:05 | מאת: ענבר

שלום טליה, גם אני קיבלתי אנדרוג'ל מסקסולוג, במינון של חצי שקית של 25 מג ליום. אני עדיין ממש בתחילת הטיפול, לכן אנני יכולה לדווח על ההשפעה, אבל שמחתי לשמוע שלאחר שימוש של כ10 ימים את כבר נהנית מחיי מין תקינים. אם כך, גם אני אופטימית.

25/09/2005 | 18:37 | מאת: טליה

אל תתייאשי!!!!!!מבטיחה לך שזה עובד בהצלחה

09/10/2005 | 17:26 | מאת: ענבר

שלום דר הופמן והנשים שרצו לשמוע על השפעת האנדרוג'ל- אני שמחה לספר לכם שגם אצלי הטיפול הצליח, לאחר שימוש של כשבועיים בג'ל האמור, החשק המיני גבר פלאים ואף היכולת להגיע לסיפוק מלא. אנני חשה בתופעת לוואי וההרגשה נהדרת. ברצוני לתקן טעות מהודעתי הקודמת, המינון שאני מקבלת הוא 25 מג ליום ולא כפי שציינתי אז.

13/07/2008 | 15:18 | מאת: ניקול

היי לך טליה, אני גם כמוך סובלת מאותה התופעה ואני נוטלת אנדרוג'ל 50 מ"ג ליום, אני כבר שבוע וחצי ואני לא יודעת מה בדיוק אני אמורה להרגיש ומתי? אולי זה לא עובד עדיין?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו