שאלה חשובה ומסקרנת עבורי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/02/2023 | 17:19 | מאת: משה

שלום לכם , ראשית ברצוני לדעת עד היכן מגיע הפין כשהוא חודר לפות ? שנית ברצוני לברר מצב שמדובר בפין גדול האם אפשרי להחדיר את כולו לפות ? האם יש מצב שהפין מגיע עד לרחם עצמו בעת החדירה ? בתודה מראש.

אורך נרתיק במצב רגיל כ 8 ס״מ בזמן גרו ימיני יכול להתארך פי אחת וחצי פין יכול להגיע לקצה נרתיק עד לצוואר הרחם

21/02/2023 | 15:13 | מאת: משה

האם יש מצב שהוא חודר לתוך הצוואר רחם עצמו ? לגברים ממדינות אפריקה יש אבר מין די גדול מעניין עד לאן הוא יכול להגיע כשהוא חודר לנרתיק האשה ? בתודה מראש.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו