שאלות מטרידות שנשאלו בעבר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/02/2023 | 15:31 | מאת: שם בדוי

שלום רב יש לי מספר שאלות ששאלתי כבר בעבר אבל לא מןצאת את התשובה. 1. האם הגיוני לגלות הריון לאחר 6 ימים? 2. האם הגיוני שנכנסתי להריון (שגיליתי לאחר 6 ימים) ללא מגע מיני? כלומר רק עם חיכוך איברים כאשר היתי עם תחתון וללא גמירה? 3. ככל הנראה ההריון הוא ממגע מיני קודם? גם אם היה ביוץ מאוחר?

לא לשאלה 1 2 כן לשאלה 3

15/02/2023 | 13:34 | מאת: שם בדוי ק

תודה רבה על המענה. האם מחשיבים גם את היום שבוצע המגע המיני? המגע המיני היה ב17.11 ועל ההריון גיליתי ב23.11 בבוקר. זה נחשב 7 ימים או 6? והאם בשני המקרים אין סיכוי שההריון שלי מאותו מגע מיני?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו