כאבים בגירוי מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/09/2005 | 19:24 | מאת: מיכל

שלום. עם תחילת הגירוי המיני (לפני החדירה בכלל..) יש לי תחושת כאב באזור. ממש כמו תחושת חניקה.. הכאב מאד מפריע בריכוז כמובן. הכאב דועך עם הזמן , וככל שאני מרגשיה יותר רטיבות כך הכאב נעלם פחות או יותר. בחדירה- יש לי תחושת כאבים שמתגברים עם החיכוך יותר ויותר, כך שיחסי המין נעשים בלתי נסבלים. ללא חיכוך- אין כאבים(!) כלומר מחדירה חד פעמית אין כאב- כמובן שזה בלתי אפשרי.... אוף!! רופאי הנשים נתנו לי עצות לא מועילות כמו שימון- אין לי בעית רטיבות בכלל שינוי תנוחה- לא עוזר.. מה לעשות??

20/09/2005 | 20:31 | מאת: שירה

שלום מיכל קשה לי קצת להשיב לך, אחרי שקבעת נחרצות שכל העיצות שנתנו לך רופאי הנשים היו לא יעילות... מצד אחד את אומרת שאין לך שום בעיה של רטיבות ופוסלת על הסף את הפתרון שהוצע לך על ידי רופאי הנשים (כמו ג'ל למשל) אבל באותה הודעה את כותבת שהכאבים לפני החדירה פוחתים ונעלמים כאשר הרטיבות גוברת... אז אולי בכל זאת ניתן למומחים את הכבוד הראוי להם ? בהנחה שבדיקה גינקולוגית לא העלתה שום ממצא גופני שגורם לכאבים, מציעה לך לעשות בדיוק כפי שהציעו לך הרופאים ולהגביר את הרטיבות. בנוסף, בתחילת המגע המיני הקפידי על מגע עדין מאוד כדי למנוע את הכאבים, ועם העוררות המינית אפשר להגביר את עוצמת המגע. כנ"ל בחדירה - השתמשו בג'ל (על בסיס מים) והחיכוך יופחת ועמו גם הכאב. אם כל זה לא מועיל - יהיה עליך לשקול את האפשרות שאולי הפן הגופני אינו המקור לכאבים אלא הפן הנפשי, ולפעול בהתאם (פסיכולוג, סקסולוג). בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו