האם קיים סיכוי להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/02/2023 | 06:36 | מאת: אנונימית

הי אני וחבר שלי עשינו סקס יבש בזמן מחזור אני עם מכנס ותחתון ופד והוא בלי כלום הוא גמר לי על החזה ועל המעיל אחרי עשר דקות החלפתי תחתון ופד וחוששת שנגעתי באזור החזה ונשאר שם זרע ובזמן שהחלפתי את הפד ושהרמתי את התחתון אולי חדר. ואם ניגבתי את הזרע מהמעיל עם מגבון ובאותה יש שלא התייבשה החלפתי פד יכול להיות גם כשהרמתי את התחתון חדר? ממש חוששת מהריון האם ניתן במקרים אלו להכנס להריון?

02/02/2023 | 07:00 | מאת: אנונימית

יש לציין שאת הזרע על המעיל ניגבתי מיד אחרי בנייר ורק אחרי 10 דקות ניקיתי במגבון את הכתמי זרע מהמעיל וגם את שאריות הזרע אם נשאר

02/02/2023 | 13:35 | מאת: אנונימית

גם את החזה וגם את המעיל ניגבתי חמש דקות עם נייר אחרי שגמר . חוששת רק שנשאר של זרע שלא נוגב שנגעתי ביד ואז בתחתון ובפד או במעיל ואז בתחתון ובפד מבפנים

אין חשש מהריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו