קשיים בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/09/2005 | 12:57 | מאת: שוש

לפני 20 יום קיימתי יחסי מין לראשונה, לפני קיום יחסי המין עשיתי בדיקות דם ובדיקות שתן וגם בדיקה הרמונלית על מנת לוודא שהכל בסדר, למזלי הכל היה בסדר, עד היום החדירה כואבת, אמנם פחות מהימים הראשונים, כמו כן בן זוגי לא מבצע חדירה מלאה, בקושי נכנס מחצית מהאיבר שלו לפעמים זה קל ולפעמים אצלי לא רטוב והוא מתקשה, חברה המליצה להשתמש בלבג'ל (LOVEJEL) או בשמן זית על מנת להקל את החדירה אני מטלבתת ורוצה לדעת, האם מצבנו נורמלי, ועם הזמן הכל יסתדר, או שהחדירה צריכה להיות מלאה, צריך לציין שבן זוגי מאוד משתף פעולה איתי ומבין אותי ולא לוחץ אותי אבל לאחרונה כאשר החדירות לא היו מצליחות הוא היה מאבד זיקפה דבר שהלחיץ אותי מאוד, אנא הדריכו אותי האם מצבנו נורמלי או שהיינו צריכים להתקדם.

20/09/2005 | 16:00 | מאת: שירה

שוש שלום הדבר הבולט ביותר מההודעה שלך הוא הלחץ. את לחוצה מהכאבים, את לחוצה מכך שהוא לא מחדיר את כל איבר מינו, את לחוצה מכך שאת לא בטוחה שאתם "נורמלים", את לחוצה מכך שהוא מאבד זיקפה תוך כדי, את לחוצה מכך שאת חושבת שכבר הייתם צריכים להתקדם ואתם בעצם "מפגרים בחומר" אחרי כולם... מדובר בכמות גדולה מאוד של לחץ, ולרוע המזל מין הוא תחום שמושפע מאוד מלחץ. לכן, בתור התחלה - הורידי את רמת הלחץ ! אין לך שום סיבה להיות לחוצה, נשים רבות חשות חוסר נוחות או קצת כאבים בפעמים הראשונות, זה חולף (עובדה שאת אומרת שהכאבים פוחתים מאז הפעם הראשונה). בהחלט ניתן להשתמש בג'ל כדי להקל על החדירה - הייתי משאירה את שמן הזית לפעולות אחרות ולחדרים אחרים בבית (המטבח למשל), את יכולה לרכוש ג'ל על בסיס מים בכל בית מרקחת או סופרפארם, או שתשתמשו בחומר הכי טבעי והכי זמין - רוק. הירגעי, הרגיעי את בן זוגך, ותיהנו זה מזו. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו