שאלה לד"ר הופמן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/09/2005 | 21:55 | מאת: חנית

שלחתי שאלה תחת הכותרת :רעד , ועדיין לא קיבלתי תשובה אנא, העניין די דחוף בתודה מראש חנית

20/09/2005 | 09:05 | מאת: שירה

חנית בוקר אור השאלות בפורום לא נענות על ידי הרופא מדי יום, אם יש לך שאלה דחופה במידה כזו שאינך יכולה להמתין 3 ימים לתשובה - מן הראוי שלא תסתמכי על תשובות בפורום באינטרנט, אלא תפני בדחיפות לרופא המשפחה שלך כדי להתחיל בירור רפואי מתאים. פורומים באינטרנט *אינם* מיועדים לשאלות דחופות ! דר' הופמן יענה לך בהקדם. יום טוב, שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו