שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/09/2005 | 18:27 | מאת: בת 16

מגיל קטן אני מאוננת - זה התחיל באופן לא מודע ובשנים האחרונות כשהבנתי מזה רציתי להפסיק..אך היו הרבה פעמים שממש הרגשתי צורך לאונן ובגלל זה המשכתי. אני מפחדת מזה כי אני מקווה שאני לא מזיקה לעצמי כי שמתי לב שבזמן האחרון, אולי בגלל שאני קצת מרגישה שאני עושה משו אסור ומצד שני אולי לא, כבר אין לי את החשק המיני הזה שהיה לי פעם כמעט כל פעם שראיתי סצינת אהבה באיזה סדרה בטלויזיה.. אני מפחדת שעכשיו משהו אצלי אולי לא בסדר. עוד דבר זה ששמעתי שאוננות עלולה לגרום לזה שגומרים מהר כשמקיימים יחסים ואני מפחדת שזה יקרה לי כשאעשה זאת בפעם הראשונה כי כשאני מאוננת אני גומרת תוך פחות מדקה. משו אצלי לא בסדר? זה אומר שאני אגמור מהר כשאני אקיים יחסי מין או שזה לא קשור?

20/09/2005 | 09:19 | מאת: שירה

שלום בת 16, נשמע שיש לך הרבה הסתייגויות מהאוננות, ושאת מרגישה לא בסדר עם מה שאת עושה (ללא ספק זה עשוי להסביר את הירידה בחשק המיני אותה הזכרת בשאלתך). לידע כללי: אוננות אינה מזיקה בשום דרך או צורה, אם כבר ההיפך הוא הנכון: היא מלמדת אותך על גופך באופן הבריא והטבעי ביותר. בנוסף לידע שאנו רוכשות מקריאה בספרים או באינטרנט או כל מקור אינפורמציה אחר, חשוב לחקור ולהכיר את גופנו בעצמנו, ולא מתוך קריאה בספרי לימוד. בעזרת אוננות את לומדת איזה סוג של מגע גורם לך הנאה, ולא רק שזה לא יפריע לך בעתיד ביחסייך עם בן זוג - אלא זה בפירוש יתרום לשניכם. העובדה שאת גומרת מהר באוננות לא קשורה כלל למהירות בה תגיעי לאורגזמה כאשר תקיימי יחסי מין בעתיד. ובכל מקרה, נניח וגם ביחסי מין תהיה לך נטייה לגמור מהר באופן יחסי - זה בוודאי לא חסרון. תגמרי, תעשי הפסקה קצרה ותמשיכי לכיוון אורגזמה מספר שתיים ! יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו