התפתחות מתעכבת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/09/2005 | 04:08 | מאת: רונית

אני בת 21 ויש לי חזה מאוד קטן, אך מה שמוזר זה שלאחותי ואימי י/ש חזה מאוד גדול,. איך זה ייתכן שאני לא התפתחתי?האם יש צורך/ אפשרות לקחת כדורים מסויימים ע"מ לזרז/לסיים את תהליך ההתפתחות?

18/09/2005 | 15:06 | מאת: לרונית

רונית , קראי כאן בכותרת "גדילת שדיים" - http://www.gdila.co.il/articles/?id=94df27e88ea97b7bd2d6141ad6befad1 את יכולה להתייעץ עם רופאת המשפחה שלך, אם יש צורך בבירור כלשהו. או שפשוט, צריך קצת סבלנות. יש באפשרותך לשאול את פרופ' צדיק בפורום אנדוקרינולוגיה וגדילה. בכל מקרה , באתר אחר קראתי תשובה של רופא ובה הוא מציין שתוספת ויטמינים לא עוזרת לעניין התפתחות החזה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו