פטריה חוזרת ועוד תופעות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/01/2023 | 21:42 | מאת: אילנה

שלום, אני סובלת מפטריה חוזרת כבר כחצי שנה. בהתחלה טופלתי בנרות אגיסטן, כדורי פלוקנזול ומשטח יצא חיובי לקנדידה. זה עזר לזמן קצר, טופלתי בעוד סבב של פלוקנזול ועוד כמה סבבים של נרות אגיסטן, משטחים כבר פעמיים יוצאים שליליים לקנדידה, עם תאי אפיתל. בדיקות שתן שליליות למחלות מין. מחכה לתוצאות בדיקת פאפ ותור לקולפוסקופיה (מחוסנת בגרדסיל). היום התחיל לי דימום, שבוע לפני המחזור. נראה כמו הפרשה דמית ולא איזשהו דימום מפצע. אני כבר 8 שנים עם אותן גלולות ומעולם לא היו בעיות. יחסי מין מקיימת לעתים נדירות בלי קונדום, וגם אז בן הזוג גומר בחוץ. מאוד נבהלתי מהדימום, האם לקבוע תור לבדיקה דחופה?

03/01/2023 | 21:43 | מאת: אילנה

גם כמה סבבים שלנרות פולידין

אין קשר בין הדימום להסטוריה של הפטריות יכול להיות קשור לגלולות תעשי בדיקה להריון אם שלילית תזמיני תור לבדיקת גינקולוג

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו