המחזור לא מגיע.......

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/09/2005 | 11:57 | מאת: מתוסכלת

כבר חודשיים שאני לא מקבלת מחזור. אני מקיימת יחסי מין ואני על גלולות באופן קבוע. עשיתי בדיקת הריון לפני כחודש בבית ויצא שלילי. הייתי אצל רופא נשים וסיפרתי לו את חששותי והוא אמר לי שהכל בסדר ושזה קורה לפעמים. אני אוכלת כרגיל. האם תוכלו לעזור לי להבין מה קורה??

15/09/2005 | 16:06 | מאת: שירה

שלום מתוסכלת איני רופאת נשים לכן לא אוכל להסביר לך מדוע זה קורה, אוכל רק לחזור על דברי הגינקולוג שאמר לך שאכן זה קורה לפעמים. כמובן, אין זה אומר שאינך מוגנת מפני הריון ואת יכולה להמשיך ולסמוך על הגלולות (בתנאי שאת לוקחת אותן כנדרש), אבל אם העניין חוזר על עצמו שוב ושוב למשך מספר חודשים אני משערת שזה יפריע לך, ואני מציעה לך לפנות לרופא נשים כדי לערוך בירור. לפעמים יספיק להחליף את סוג הגלולות ואז יחזור המחזור, ולפעמים תידרשי לעשות הפסקה בגלולות למשך מספר חודשים, כדי להניח לגופך לקבל את המחזור באופן טבעי. הכל כמובן, ביעוץ עם רופא הנשים שלך. יום טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו