חשש להריון לא בטוחה מה לעשות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/11/2022 | 17:38 | מאת: אבודה קצת

שכבנו לפני חודש במקלחת, הוא לא גמר באותו היום. היינו בלי קונדום ל2 דקות לא רצופות ממש אבל אחרכך שם קונדום והמשכנו ועצרנו לפני שהוא גמר. אחרי כמה ימים הסתכלתי באפליקציה שעוקבת אחרי הימי מחזור שלי וגיליתי שזה היה יום הביוץ. הוא לא גמר בכלל באותו היום לא לפני ולא בזמן ולא אחרי והיינו ממש קצת בלי קונדום. אמורה לקבל מחזור היום אבל עדיין לא קיבלתי. יש חשש? מה לעשות? אני לא לוקחת גלולות כלשהן

סבירות להריות נמוכה מאוד בכל מקרה כדי להיות רגועה עשי בדיקת שתן ביתית לשלול הריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו