פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/09/2005 | 20:32 | מאת: שרה

האם ניתן ע"י אולטראסאונד לראות קרום בתולים? והאם לבדיקה אצל גניקולוגית צריך להגיע כאשר איבר המין מגולח?

13/09/2005 | 21:27 | מאת: שירה

שרה לילה טוב בדיקת האולטרסאונד נועדה להעניק תמונה ברורה ככל האפשר על הרחם והשחלות (ומה קורה בתוכן). לא בודקים את קרום הבתולים ולא רואים אותו. את קרום הבתולים שלך את יכולה לראות בעצמך וללא כל עזרה של מכשירים או עזרים חיצוניים - חוץ מאשר מראה ואצבעותייך. לגבי שאלתך השניה - אין שום צורך לגלח את איבר המין לפני הבדיקה הגינקולוגית. למעשה, אין שום צורך לגלח את שיער הערווה כלל, אלא אם כן את בוחרת לעשות זאת מטעמים של רצון אישי. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו