חדירה אחת יש סיכוי להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/10/2022 | 09:28 | מאת: אני

אתמול חבר שלי ואני היינו במיטה אנחנו לא משתמשים באמצעי הגנה כי אנחנו לא שוכבים אתמול ממש בטעות האיבר שלו החליק פתאום לתוך האיבר שלי למאית השניה וישר וקפצתי אחורה כי כאב לי ממש יש לציין שהוא לא גמר באותו שלב זה היה באמצע האקט וזו הייתה חדירה אחת לפחות משניה ולאחר מכן התחיל כל הדם לרדת מאמינה בעקבות קריעת קרום הבתולין. זה קרה בימים שאני אמורה לקבל כל יום מחזור

אם את לקראת מחזור והוא לא גמר בפנים הסבירות להריון נמוכה ביותר

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו