דר אברמוב אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/09/2022 | 17:03 | מאת: דריה

קיבלתי מחזור ב29.8 המחזור שלי סדיר וקיימתי אתמול3.9 סקס ללא אמצעי מניעה בן זוגי גמר בחוץ יש סיבה לחשש או שהסיכוי הוא נמוך מאחר וזה היה כמה ימים לאחר המחזור? מה עליי לעשות? אני חוששת וטרודה מאוד מהעניין הזה בנוסף אשמח לדעת בלי קשר לשאלה הזאת האם שגבר גומר באוננות והוא מנקה את הזרע שלו עם מגבון ולאחר מכן נוגע באיבר מינה של האישה יש סיבה לחשש ?

סיכוי להריון נמוך אך עדיין קיים מאחר וזרע יכול להפרות גם כמה ימים לאחר שפיכה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו