הריון לאחר נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/09/2005 | 22:47 | מאת: איילת

אני בת 30, נוטלת גלולות מזה כשנה (בפעם השניה) גלולותלמניעת הריון ומעוניינת להפסיק ליטול גלולות על מנת להכנס להריון. הווסת הופיעה בצורה סדירה לפני נטילת הגלולות. שאלתי : כמה זמן עליי למנוע הריון (בדרך אחרת כמובן) לאחר נטילת גלולות לצורך 'ניקוי הגוף' לפני כניסתי להריון , האם יש חובה בהופעת ווסת לפחות פעם אחת ? האם יש בעיה בריאותית לאם או לתינוק להנכס להריון ללא הופעת וסתר ראשונה לאחר נטילת הגלולות. אודה לקבלת תשובה

13/09/2005 | 09:25 | מאת: שירה

שלום איילת היות ואת מעוניינת להיכנס להריון ויש דברים שעליך לעשות כדי להכין את גופך לצורך כך, ממילא עליך לגשת לרופא המשפחה ו/או רופא הנשים שלך ליעוץ בנושא. בנוסף, הפורום הזה אינו פורום גינקולוגי לכן שאלתך לא תקבל כאן מענה. בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו