מפחדת שנכנסתי להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/08/2022 | 16:00 | מאת: מישהי

היי, אני וחבר שלי קיימנו יחסים אתמול, הוא בהתחלה חדר כמה פעמים בלי קונדום ואחר כך שם קונדום וגמר בתוכו. אני לא לוקחת גלולות בכלל, ואני מציינת שאני בימים של פוריות ארבעה ימים אחריי המחזור החודשי, אבל לא ביום הביוץ עדיין. האם יש סיכוי להריון ? אני מפחדת לקחת את גלולת היום שאחריי כי הבנתי שזה עושה תופעות לוואי, ובדיקת הריון זה מוקדם מדיי לעשות עכשיו. מה אני עושה ??

סבירות להריון נמוכה אבל לא אפסית כי לא ברור אם טיפות אהבה מכילות תאי זרעץאם את לא אוצה לקחת סכון קחי פוסטינור אם לא חכי שבועיים ותראי אם המחזור מאחר עשי בדיקת הריון ביתית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו